Elifahsen35 Sevgili anneler merhaba 4.5 aylığız doktor kontrolünde demir takviyesine başladık sidefer önerdi şuan onu kullanıyorum ama kulaktan duyma ocean içeriği temiz ve güzel diyorlar oceanı mı geçsem yoksa sidefer de mi kalsam önerinizi bekliyorum 🙏
gamzealp0918 Elifahsen35 ocean ve sidefer değerlerimizi yukseltmedi lipozone kids demir ilacına basladik
HiraKayra Elifahsen35 bizede doktorumuz içeriği en temiz ve bitkisel sadece sidefer var demişti eczacıya sorduk oda aynısını söyledi bebeğim de severek içti biz onunla devam ettik
gamzealp0918 Elifahsen35 evet 10 aylıkken kan testi yapıldı demir deposu diplerdeydi kuzenim ocean kullanıyordu onunki de demir eksikliği vardı.Ben sideferde kullandim malesef demirimiz eksik cikti
livanurvealpinannesi61 HiraKayra sidefer içeriği temiz değil içinde kimyasal var. Bestiron nutrigen fermix newvit içeriği temiz
Doruk20222 Ocean tabii ki sideferi hem kullanım açısından ben beğenmedim hem bebeğin her içtiğinde kustu ayrıca dişinde kararma yaptı. Bir ay denedim kullandığıma aldığıma pişman oldum