baloglus Kızlar oğluma top havuzuyla kaydırak alıcam ama e bebek şubat indirimi yapacak mı yine bilgisi olan var mı? Beklemeli miyim almalı mıyım karar veremedim
baloglus Misskokulum Acelesi olan bişey değil canım zaten ama şimdi indirim olunca şubatta da olur mu acaba dye merak ettim. En iyisi beklemek
Auyrsagsl E bebek in kuruluş ayı şubat olduğu için şubatta mutlaka indirim olur. Ama hangi oranda hangi ürünlerde indirim olur bilmiyorum
Rzgr asocialmom bende top havuzu almak istiyordum baktim ama oyle buyuk bir indirim yok. Sanki fiyatlari biraz yukari cekip az bi geri indirmisler. Dunku bezler daha indirimliydi.
asocialmom Rzgr hadi ya ben de kızıma oyuncak bakcaktım 🙄 dün bezlerde mi indirim vardı onu kaçırmışım yaa
asocialmom Rzgr hadi ya ben de kızıma oyuncak bakcaktım 🙄 dün bezlerde mi indirim vardı onu kaçırmışım yaa
Rzgr asocialmom her gun belli urunlerde indirim var 14 gün surecek sanirim cok emin degilim ama takip edebilirsiniz.
Rzgr baloglus oyle cok ozel birsey aramiyorum. Uygun fiyatli bir urun. Hatta gecen hafta sok markete de gelmisti 130 liraydi. E bebekle hemen hemen ayni