Bebekli72 Günde 3 damla veriliyormuş eczacı eşime bir damla demiş bebeğim 2 aylık olana kadar günde 1 damla verdim dün sağlık ocağı günde 3 kez vermem gerektiğini söyledi acaba bu zamana kadar bir şey olur mu ? Eksik verdiğim için çok düşünüyorum 🤨
biricikbebegimm Bebekli72 hangi d vitamini markası ne? Bazılarının 1 damlası diğerinin 3 damlasına eşdeğerdir
Bebekli72 Zehranur12 ben 2 aylık olana kadar 1 damla verdim salak eczacı öyle demiş ama sağlık ocağı 3 damla dedi biraz endişe ettim açıkçası 2 aydır 1 damla vermem sorun teşkil eder. Mi bilmiyorum sorduğumda sağlık ocağı 3 damla ver dedi bişi olur mu dedim 3 damla ver değip konuyu kapadı zaten anlamıyorum buradaki hemşireleri
Zehranur12 Bebekli72 yoyo korkma hiç bişey olmaz sen bundan sonra düzenli bir. Şekilde 3 damla ver yeter☺️
mt_bebek1 Hiçbir şey olmaz. Ben kaç ay sonra başladım D vitaminine bir şey olmadı sen 2 ay gibi kısa süreden bahsediyorsun, endişelenme ☺️
Zehranur12 R4761 çay kaşığının ucuna 3 damla damlatıp ağzına koyuyorum dilinin arkasına biraz hemen yutsun diye