Bugleminannesi28 Kızlar geçen sene kızım 40 günlüktü evde kendim yaptım ve direk kutladım şimdi kızım 1 yaşında eşimin dogum gunu pasta yaptırmak istiyorum üstüne anlamlı değişik ama güzel bir yazı yazdırmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum :)
Mrvklc97 Bugleminannesi28 ben “eksik olma , varlığın çok güzel “ yazmıştım eşime doğum gününde yazılı pasta yapıp 💗
Silayy Bugleminannesi28 “Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün” yazdırdım bu sene. Geçen sene “Doymadım doyamadım sevmelere seni ben” yazdırmıştım. Benim Sezen hastalığı biraz başka boyut 😅
Bugleminannesi28 bebitonunannesi_ aynen eşim için aslında mantıklı ama biraz romantik birseyler istiyorum kızımızın aramızda olduğu ilk doğum günü olduğu için ama aklımda olsun çünkü böyle şeyleri çok yaparız sjsjjsjs
Selimikomom Bugleminannesi28 evet eşimle oğlumun doğum günü aynı böyle bir şey yaptırmak istiyorum bende
Bugleminannesi28 Mrvklc97 aklımda ama çok sıradanlaştı mi diye düşünmedim değil çünkü herkes yaptırıyor artık yoksa kaydetmiştim bile
Mmeelliikkeee Bugleminannesi28 yıllar bizi beraber yaşlandırsın , alt taban kartona da iyi ki varsın babacım olabilir..
anestezistanneee Bugleminannesi28 Eşiniz içinse "Senin bu dünyadaki en büyük hazinelerin karın ve kızın aslanım"olabilir.😅 ben yalnızca karın yazdırmıştım ama siz kızınızada da uygun bir şey olsun dediğiniz için bu geldi aklıma 😅
Bugleminannesi28 anestezistanneee olabilir sjjsjsjsj Bunu sürekli söylerim sakayla karışık hep guleriz aklıma gelmemişti jsjsjsj
anestezistanneee Bugleminannesi28 evet evet çok güzel söz 😅 bu ara da mutlu yıllar dilerim hep birlikte musmutlu olduğunuz yılları olur inşallah canım🙏