Eslem71 Merhabalar oğlum 2 buçuk yaşında 2 gündür tuvalete başlattım bugün nedense hiç yapmadı pipisi tutuyor kaçıyor ilk gün iyiydi ama bugün berbat yani napmam gerekiyo nedendir acaba tekrar bezi takmalimiyim bı yandan hastayım kızım da hiç durmuo off ,😩
hicpismandegilim Eslem71 İlk bir hafta zor geçiyor ödül vereceğim deyin tuvalete gittikçe ufak tefek şeyler verin hosuna gidecek şeyler.Eviniz sıcaksa tuvalet eğitimi verebilirsiniz bende kışın öğretmiştim
asimesila Eslem71 takmayın bir kaç güne alışır biraz daha sabır oğlum 3 yaşında hemen 3 günde ogrendi sadece. Bir defa kaka yaptı oda çizgi filme dalıp devamlı götürdüm ama 3 gün ama kızım 2 yaşında aksine oğlumdan daha çok yırtık ama inadına yapmıyor dalga geçiyor kaka çiş diyor hadi sil diyor kalkıyor yapmıyor
mertalibrother Havalar soğudu keşke yaza bıraksanız üşütür hasta olur tuvalet eğitimi biraz meşakkatli
Eslem71 mertalibrother normalde öyle dusunuyordum baktım ilk gunler yapıyo devamını getiriyom dedim gece yapmıyor ama
Eslem71 Anakuzusu asimesila bende çok sık goturmeye calisiyom bazen ağlamaktan helak oluyor olduğunu bildigim halde yapmio tuvaletten cikiyoz ardına yapıyor