Beyzatlass Kakasında kan var dün doktor makat çatlağı olduğunu söyledi üç tane kremi karıştırıp gümde üç kez sür dedi sizin tedavi şekliniz nasıldı
Ytrkzy Beyzatlass benim bebeğimde de vardı krem verdi onu poposunun deliğine masaj yapıp kremi içine ittiriyordum 10 gün falan kullandım düzeldi şükür
Forumunsultaniasude Beyzatlass Benim kızım kabız oldu krem verdi hametan ve fito karıştıtıp sürüyorum. Süremeden önce iyice temizlenmesi gerekiyor Bir de şurup verdi
Ebrarkolcetin Beyzatlass hangi kremleri verdi bilmiyorum ama, içine biraz zeytinyağı da katıp karıştırın
Beyzatlass Forumunsultaniasude biz doğduğundan beri kabızlık sıkıntısı yaşamadık madacesol iki krem daha vermiş bizede
Beyzatlass Ytrkzy ucuna uzun birşey takılıyor onunla mı sürdünüz direk ve kakasında kan oluyor muydu sizin bebeğinizin
Ytrkzy Beyzatlass kan olmuyordu sadece çatlak vardı kakasını ağlayarak yapıyordu kremi kullandım. Ellerimi yıkayıp poposunun deliğine masaj yapıp elimle ittiriyordum kremi 3.4 günde etkisi gösterdi 10 gün kullandım tamamen geçti