AselminosunAnnesi Morelim çok bozuldu kızımda kansızlık var 10 .4 tü en son şimdi 9.2 ye düşmüş böyle olan annelerimizin bebisleri varmı neler yaptnzz duzeldimi tekrardan yoksa lütfen içim içimi yiyor 😔
Deb290818 AselminosunAnnesi kullandığınız demir ilacının dozu düşük geliyor olabilir büyüme zamanında oldukları için demire fazla ihtiyaç var böyle olunca da düşüyor
Durusmom23 AselminosunAnnesi benim kızımda da vardı ⅘ aylıktan beri. Şuan 9 aylık yeni baktırdık düzelmiş. İlk başta microfer kullanıyorduk günde 10 damla (kilosu kadar). Doktor günde 2 ye çıkardı. Değerler düzelmeyince fermix marka ilaca geçtik yine günde iki kez kullandık şuan düzelmiş ama 1 yaşına kadar yine böyle kullanmaya devam edicez.
alp3413 AselminosunAnnesi 14 ayligiz aynı degerlerde Ferro SANOL şurup verdu doktor kabız yaptı şimdi well çare kids aldık başka doktora gidince iki gün oldu kullanali iştahsız et yemiyor zaten bakalım ne olcak bende aşırı üzülüyorum çünkü doktor da bı sonuclair görünce çok kötü şekilde söyledi. Çok suçlu hissettim ama yemiyorda işte🤦🏼♀️
AselminosunAnnesi Busrgok onlardan mi verdin canım yemesi için kızım daha 8 aylık morelim çok bozuldu
AselminosunAnnesi Deb290818 çok teşekkür ederim canım özelin verdiği ilacı kullnyordum lipofix buqün itibariyle başka bir Demir ilacı yazdı 2 ay sonra tekrar qel dedi
Durusmom23 AselminosunAnnesi valla değerlerine ben bakmadım hiç dr baktı. Sabah kahvaltıdan sonra ve akşam son öğünden sonra veriyorum
AselminosunAnnesi alp3413 çok qecms olsun canım ya Rabb’im evlatlarımıza şifa versin benim daha 8 aylık bı şurup yazıda bilmiyorum barkodlu bi sekilde yarın alicz 1 yaştan küçük olduğu için yarım ölçektem az vermemi söyledi
Busrgok AselminosunAnnesi ocean kullandım canım 1 şişe btmedi daha düzelmiş kan deggerleri yedirdiklerimde onemli
Busrgok alp3413 yumurta kahvaltıda mutlaka yedirmeye calstim peynirli yumurta fln yemeklerini hep sebze ağırlıklı yaptm boş seylerr yedrmedm Bebek bisküvisi vs çok nsdir yedirtdim ıspanak haftada 2 kere yaparım bnce ıspanak çok kan yapıyor birde kırmızı et köfte fln