Feyekum Klasik köpüklü Kahve sütlü kahve yapmak ocin bi makine arıyorum kararsız kaldım Karaca’nın var son çıkanı ama nasıl bilmiyorum sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız varsa söyleyin
Hayat76 Feyekum karaca kesinlikle almayın hani şu yani fitre yani Türk kahvesi olan ben aldım herkes bin pişman şu dokunmatik olan
Beraninannesii Feyekum Ben 1 yıldır Karaca hatır hüps kullanıyorum memnunum bakımını güzelce yapınca sorun olmuyor 🤗
CaglaMenessa Feyekum karacayı tavsiye etmiyorum hatır hüp kullanıyorum taşırıyor çok da köpüklü olmuyor ama Arçelik tavsiye edebilirim güzel yapıyor
Hayat76 sevimailesi aynen öyle boşuna para verdim az buzda değil fiyatı hiç köpük yok fitre kahveyi ılık yapıyor
biryenikisi sevimailesi elektronik ne kadar karaca ürünüm varsa hepsi pert oldu , bence karaca bu konuda cidden başarısız
Feyekum sevimailesi Karaca’ya aynı fiyatta ve iki tane cezvesi var yorumlar da uyi siz kullandinizmi nerden biliyonuz linkini atar misiniz
Hayat76 sevimailesi ben dükkanda okka kullaniyorum bir köpük var efsane birde odun közü ayarı var muk
sevimailesi Hayat76 aynen cnm bende kullanıyorum cidden tadı çok güzel oluyor okka bu konuda baya iyi 🤗🌸
berosunannesi Feyekum 3 yıldır karaca türk kahve makinesi kullanıyorum çokk memnunum bol da köpüklü yapıyor gayet güzel 🥰