mormilena Aselzeynep61 ayy en sevdiğim 🌺ya herhangi bir sancı ağrı olmamışsa birşey olmaz Allahın izniyle.
Dondurmalikahve Aselzeynep61 Ağır bir düşük riski yoksa (yataktan kalkmama durumu) hiç bir şey olmaz. Yabancı kadınlar 9 ay 10 günlük iken amuda kalkarak spor yapıyor kaymak ne ki 😃
CizerBirAnne Aselzeynep61 hamileyken spor yapan, hatta ağır spor yapan o kadar çok kişi var ki. Sadece kaydıraktan kaymanın ne sakıncası olabilir, rahat olun.
mormilena Aselzeynep61 ben sınıfta çocukları kovalardim dans ederdik hoplamali zıplamalı . Ardından oyun parkına çıkınca sonra tahtarevalli salıncak kaydırak Allah ne verdiyse bindim 4.aya kadar 🤣🤣🤣🤣🤣
Coynes 32.haftaya kadar calistim avmde ayaktaydim egilip kalktim merdivenle rafa uzandim bir sey olmadi
Aselzeynep61 Coynes birden hızlı kaydımya sorun olmaz dimi unuttum ya anlık kızımı yukarı çıkarttım unuttum o an bilemedim
Aselzeynep61 CizerBirAnne inş ya biraz karnım ağrıdı korktum o an aklıma geldi bide daha çok küçük hissetmez herhalde dimi
mormilena Aselzeynep61 ben kaydım sallandım koştum bağırmam la diğer hocalar kapıya gelirdi kız dogurcaksin diye 🤣🤣🤣🤣🤣birsey olmaz Allahın izniyle. Normal yani ama içim rahat etmiyor uyuyamıyorum diyorsanız Çok pimpirikli anneyseniz isterseniz hastaneye gidin. 🌺❣️
Aselzeynep61 mormilena çok pimpirikliyim ama kese yeni gözüktü zaten kanamam olmadığı sürece birşey demez doktor sanırım
mormilena Aselzeynep61 yani demez ağrı fln şuan yoksa sıkıntı yoktur inşallah. İçiniz rahat olsun diye gidin isterseniz.