Nesilll Bir aylık bebeğim uykusunda sürekli ıkınıyor ve ıkındığından derin uykusu da olmuyor saatte bir uyanıyor , bu durumu yaşayanlar var mı ne zaman geçer :(
zynpdyg Nesilll Benim kızım genelde geceleri uyur ama sabaha karşı ıkınmaya başlıyordu dediğiniz gibi sabaha karşı uykusu derin olmuyor ıkınıyor geri uyuyor sürekli böyleydi uyuyana kadar şuan 4.ayına girdi neredeyse hiç olmuyor ıkınması çok arada nadir oluyor
minikveannesii Nesilll bir ay 6 günlğüz aynı durumu ben de yaşıyorum maalesef ıkınıyor ıkındığında ben de uyanıyorum ama gözleri kapalı oluyor kındığı halde tam olarak uyanmıyor da tam olarak uyumuyor da ne olduğunu ben de anlayamıyorum
nsm Nesilll 1 ay 23 günlüğüz ıkınma bizde de çok oluyor birde benim bebeğimde besin alerjisi var o sebeple de ikinmalari erkenden başladı dedi doktor ben uyanıyor diye yarım kundak yapıyorum çareyi öyle buldum yoksa bizde çok uyanıyoruz
nsm minikveannesii makatinda iki haftalıkken kesik gibi yara gibi olustu bişey erken fark ettik gürültü ile kaka yapma ve çok ikiniyordu
ege67 Ikınma genelde gaz problemi olan bebeklerde oluyor oğlum 2 buçuk aya kadar sürekli ıkınıyodu hareketlenip gaz çıkarmaya alışana kadar ki hala tam olarak bitmiş değil biraz rahatladı sadece
minikkbebegim Aynı problemi bende yaşadım ama üzülmeyin geçiyor kendi kendine bu da bir süreç bizde 2 3 hafta sürüp sonra kendiliğinden bıçak gibi kesildi o yuzden yapacağınız pek bisey yok sabr edin büyüyorlar 🥰
Nesilll Ay inşallah kızlar ya yavrum uyuyamıyor o uyuyamayınca bende başından kalkamıyorum , yüz üstü uyumak istiyor hep kucakta çok rahat uyuyor gazdan dolayı , 2 aydan sonra geçerse eğer çok iyi bir ay daha dayanırız
zeka nsm merhaba makatın içinde mi dışında mı acaba benim beneğimdede var bu durumlar ama kesik makatın birazcık dışında pişik kremi sürdüm geçmemişti daha sesli kaka yapıyor ve çok ıkınıyor