Elifinannesi33 5 gündür adetim gecikti test yaptım silik cikti ama belli çıktığı da silik sizce hamile olabilir miyim silik olunca hastaneye de gitmedim
Melek34011 Elifinannesi33 ilk 5 dk da çıktıysa hamilelik vardır silikte olsa çizginin çıkması pozitif demek oluyor
Yasemin-kckdgn Elifinannesi33 hem gecikme hem silikte olsa bir çizgi var yüksek ihtimalle hamilesiniz hayırlısı olsun hakkınızda 🙏
Elifinannesi33 Melek34011 1 dk içinde çıktı idrarı koyduğum yer yani t çizgisi silikti diğeri koyu çıktı resim atmayı bilsem atacam da
Elifinannesi33 Nergisim09 tşk edrm sizinde çok mu silikti yoksa silik ama belli miydi benim silik ama belli yani çizgi bakınca anlıyorum ama işte silik
Elifinannesi33 Yasemin-kckdgn tşk edrm evet gecikme var 28 günde adet olurum ben normalde gecikmez acaba testte sorun mu var başka testle mi deniyim bide
Duygusaljelibon_ Elifinannesi33 yok canım gitme doğurunca anlarsın hdjdjdk bebiş şaka bi yana da hamilesin gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Elifinannesi33 Duygusaljelibon_ ahahh sağol canım tşk edrm insan inanmiyo açıkçası ya kan vermeyene kadar inanmicam heralde :)
alihamzaninannesiii Elifinannesi33 daha küçük olduğu için silik çıkar ilk dakikalarda çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin ama yine de bi kan vermekte fayda var
mormilena Elifinannesi33 bende 4 gün sknra yapmıştım silik çıkmıştı. Heyecan tabi inanmadım kaç gün bekledim tekrar yaptım net çıktı sonra koştur sağlık ocağına bu sefer de kan. Ardından hastaneye 🤣🤧🤧
Elifinannesi33 mormilena hayırlı olsun canım çok sevindim :) sizinde çok mu silikti nasıldı bide markası neydi testin
mormilena Elifinannesi33 inanın markasına bakmadım bile. 7 ay önceydi hamilelik testi dedim iki tane 20 TL idi. Koşa koşa geldim. Yaptım testi
mormilena Elifinannesi33 ben iki test yaptım yetmedi gittim kan verdim ona da inanasım gelmedi o derce heyecan vardı taaki ultrasyonda minicik noktayı görene kadar elhamdülillah çok şükür. Rabbim isteyenn herkese sapasağlam sağlıklı hayırlı evlatlar Nasip etsin 🌺❣️
Elifinannesi33 mormilena amin insAllah ya hastaneye randevu almak istiyorum yok diyolar nasıl yapacam nasıl ogrencem bilmiyorum hic