Aryamlinamom Kızlar kızım dünden beri çok fena öksürüyor ilerlemeden neler yapabilirim , ıhlamur versem olur mu bu arada alerjik bebek çoklu Besin alerjisi var
hmg Aryamlinamom evet ben verdim fayda gördüm, bir de çörek otunu kaynatıp suyunu içirmiştim. Göğüs kısmına havlu ısıtıp koydum fayfa etti
mucizemleben Aryamlinamom merhaba aynı durumdayız benim kzıımda alerjik acaba neler yaptınız bilgi verebilirmisiniz
Mervetnl Aryamlinamom ıhlamur versem olur mu bu arada alerjik bebek çoklu Besin alerjisi var Şu cümle size ne kadwr mantıklı geliyor. Benim bebeğim de alerjik ve doktor kesinlikle yasak dedi. Doktora gitmeyi deneseniz belki onlar çare bulurlar?
Burcugms11 Bizimse öksürüğümüz vardı doktorumuz damla verdi bunun için. Sabah akşam 8’er damla şeklinde kullandı ve çok iyi geldi
Aryamlinamom mucizemleben merhaba biz alerji testi yaptık ama negatif çıktı ben 2 aydır diyetteyim kakada kan kesildi kilo almıyordu 2 aydır alerji mamasina evolia ya başladık kilo almış çok şükür dün kontrole gittik 8 aylık oldu söyle ki ben kademeli olarak süt ürünleri kirmzii et yumurta tavuk kuruyemis domates tahin vs herseyi kestim yani kısacası sadece patates ve zeytin geri kalanda sebzeler yiyorum belirtiler düzelmeye başladı ama doktor bir ay daha devam edelim dedi hem gastroenteroloji hemde alerji profesörü ile ilerliyorum
Aryamlinamom mucizemleben unuttuklarını da var şiddetli meme reddimiz vardı artık kızım sadece geceleri uykuda bir kere emiyor bir aydır böyle mamaya başlayınca bütün şikayetler birden kesildi beni sadece iki dk emiyor ama yine de doktor vazgeçme emzirmekten dedin sütte kalmadı artık çok yıprandım çok zor bu süreç
mucizemleben Aryamlinamom a dan z ye aynı şeyler hatta bn yazdım sandım hazınızı :) bnm kızımda dün 8 aylık oldu aynı gün doğum yaptık galiba :) şuan kaç kilo bebiş Bnımmkızımdaa hıc kılo almadıgı ayları olmustu ama artık alıyor 🐣 kuzum şuan hasta öksürük ateş 😔siz öksürük için ne yapmıştınız acana
Aryamlinamom mucizemleben 2 mayısta doğum yaptım ❤️ öksürük hafifledigi için bisey yapmadım ama devam etseydi ıhlamur verecektim birde soğan karanfil denediniz mi
mucizemleben Aryamlinamom 27 nisanda soğum yaptım bende :) soğn karanfildün akşamdan beri yapıyorum burnunu devamlı acıyorum ama yine tıkanıyor anlamadım serumla şırıngayla acıyorum devamlı Ates devamlı cıkıyor ilk hastalıgımız napacagımı sasırdım Kulak agrısı ve oksurden uyuyamıyor devamlı uyanıyo kıvrınıyo
Davuterennnnn mucizemleben tabiki ilk önce bi araştırın ama kuru dut kaynatıp suyunu içiriyorum ben kaynattığım dutlarında bir kısmını yediriyorum doğal antibiyotik çok iyi geliyor öksürük burun akıntısı ağızda boğazda yara dlaan varsa geçiyor
Aryamlinamom nkizilates şu an acile gidiyoruz hafiflemisti ama birden arttı hirilttisi var ve gözlerine sulanıyor salgın varmış inşallah o değildir