Nehir16busra Bir çok modeli vardır ama foto nasıl ekleniyor bilmiyorum. Evlenirken almıştım tencere seti içinde vardı bende düdüklüden korktuğum için hiç oralı olmadım kullanmadım ama suan çocukla etli yemekler ne bileyim mercimek falan çok uzun sürüyor pişirmek çıkamıyorum mutfaktan. Onu kullanmak istiyorum ama korkuyorum da Karaca dan kullanıp memnun kalan var mı
bisenakillisinzaten Nehir16busra karaca düdüklü kullandım ama daha 2 sene oldu bozuldu. Hemen kapağı gevşedi. Pisirmiyor. Yeni contada aldık ama onla alakalı değilmiş. Annemde kullanmıştı Karaca’nın düdüklü tenceresini ama onunki de aynı oldu o şimdi yeni aldi. Karaca pişmanlık bence 😵💫
Yasemin89- Nehir16busra evlenirken almıştım 5 senedir kullanıyorum sık kullanırım tavuk, patates haşlama, et yemeği, nohut, kuru fasülye yaparken bir şey olmadı benimkinde resim nasıl ekleniyor bilmiyorum bende 🤷♀️
kadirkerim Nehir16busra bende set halinde almıştım ikili düdüklüdünü kullanıyorum gayet cabuk pişiriyor çok memnunum 2 senedir
1pekmom_ Nehir16busra set içşndekiler nedense çok hızlı bozuluyor, benimde emsandı 2seneye kalmaz bozuldu, karaca quik and safe aldım çok memnunum patlamama garantili fissler muadili tavsiye ederim
Nehir16busra bisenakillisinzaten böyle eşyalar şans işi sanırım. Fıssler var patlamama garantili ona bakayım dedim 10 binden fazla çok pahalı ya
Nehir16busra Yasemin89- ya evet çok çabuk yapıyor herkes yemeğini ben bi etli yemek yapsam eti zar zor 1 saatte pişiyor millet 1 saatte mutfaktan çıkıyor 😂 foto eklemeyi bilsem atacam kullanımı tarif ederdiniz ama bilmiyorum ki 🤷♀️
CizerBirAnne Bende de var karacanın düdüklüsü. 2li set şeklinde olanı almıştım. 8 yıldır kullanıyorum, hiç problem yaşamadım. Hala gayet sağlam.
Nehir16busra CizerBirAnne çok teşekkür ederim hiç kullanmadım patlar diye çok korkuyorum yaa çocuk girer o sıra mutfağa falan kafamda senaryo yazıyorum. Herkes diyor hemen pişer ama bende olandan çevremde kimsede yok tarif edemiyorlar kullanım şeklini eski sistem onların ki direk açmalı kapak. Bende düğme şeklinde çevirme var hatta kırmızı içi bide üste basma düğmesi. Netten baktım ama yok Havası alınacak bişeyler o yüzden pek anlamadım mesela yemeğin suyunu nasıl ayarlayacsm piştiğini nasıl anlayacam hiç bse bilmiyorum 🤦♀️😂
Alerjikrinit Nehir16busra benimki açmıyor kapağı havası alınmadan. Modeli space galiba. Ama ben mi beceremedim bilmiyorum haşlama süresi gayet iyi fakat yemeği güzel yapamadım. Suyu kıvamlı olmuyor çok cıvık. Bir kaç aya fissler almayı düşünüyorum. Sizinle bizimki aynı olabilir bende set olarak almıştım. Havası şeyden alınıyor 1-2-3 diye derece yeri var ona basınca kalan hava çıkıyor. Ama tabi öncesinde bekliyorsunuz en son kalan hava öyle çıkıyor. İçinde hava varsa da kapağının emniyeti açılmıyor
CizerBirAnne Nehir16busra hiç patlama yaşamadım, aslında çok kolay kullanımı. Benimki bundan, sizinki de aynısıysa yardımcı olmaya çalışayım.
bisenakillisinzaten Nehir16busra evet olabilir. Fissler muadili Tefal vardı sanırım bide ona bakın isterseniz
Deletedmom_117 Nehir16busra yeni nesil olanalrdan duduksuz kendi kendjne ayarlı olan karaca marka duduklum var ve yeni evliyeken patlattım en az bir buçuk senedir kullanmiyorim
urazkomm Nehir16busra kullanıyorum 5 senedir ama bozuldu kapağı ama patlama vs bişey yaşamadım karacanın tüm ürünü iğrenç çıktı