nazs61 Enerci kendi e devletinizde murise ait bilgiler olmalı. Oradan bulabilirsiniz sanıyorum. Arama çubuğuna yazınca çıkar l. Ama dedenize ait TC kimlik numarası yazmaz diye düşünüyorum çünkü miras,varis işlemleri olduğu için anne baba görünüyor.
bircanmom Enerci e devlette aile nüfus örmeğinde olması lazım dedenizden emin değilim ama babanızın kesin var
nazs61 Enerci ben yapayım size adımları anlatayım çünkü yakın zamanda dedemin tcsine ulaşmıştım annemin e devletinden. Ayrıca başkasının ulasamazsin diyenler olmuş. Ölen anne babanın ulasilabilir
gencmom_ Enerci babanın tc annenin e devletinde bulabilirsin dedenin ise verasetini çıkartıp bulabilirsin
Hayat123456789 Enerci bildiğim kadarıyla e devletten kendiniz hariç kimsenin TC numarasını bulamazsınız sadece vukuatlı nüfus örneği almanız gerekir babanızın tcsini bulnamiz için onuda nüfus müdürlüğünden yada kaymakamliktan almanız gerekir
Ayla3663 Hayat123456789 yok ne alaka anneniz kardeşlerini babanıž hepsi çıkıyor eşim ogün baktı kaç yaşında hepsi beli
nazs61 Enerci arama çubuğuna veraset ilamı sorgulama yaptığınız zaman ölen anne veya babanın TC kimlik numarası aşağıda yazıyor. Şimdi baktım