Sibella Kızlar selam :) 22 günlük bi oğluşum var, Allah bağışlasın. Şey sorucam şimdi ben çoğunlukla emziriyorum oğlumu ama bazen çok yetmediğini düşünürsem 60 cc kadar mama veriyorum emzirme sonrasında. Ama ne zaman mama versem kakasını çok zor yaptığını farkettim sürekli ıkınıp duruyor. Sorum şu ki mama verirken mamanın içine bir kaç damla zeytinyağı döksem acaba faydası olur mu bunu yapan var mı aranızda ? Ya da doktoruna danışan falan
NaimeYilmaz Sibella Eğer yarıyorsa ve içiyorsa bosuna degıstırmeyın 1 cay kasıgı sızma zeytınyagının zararı yok ben 1.haftasından 2.ayına kadar sabah aksam 1 cay kasıgı verdım
Seda0202 Sibella kilo alimi güzelse canım mamayı değişme bende Aptamil kullanıyorum 10 günlükken mamasına 1 cay kaşığı zeytin yagi koydum 3 ayini bitirine kadar ondan sonra zaten kabızlık çok kalmıyor
Mucizem006 Sibella bana doktorum önermişti canım mamasına katabilirsin yada öylecede içirebilirsin dahada yapmazsa popusunu yağ ile uyar demişti
Mom120 NaimeYilmaz evet yok ama mama hep kabiz yapacaksa da sürekli zeytinyagi vermeye gerek yok o yüzden yani mama degistirmek kesin cözüm gibi görünüyo
Elifkirik Mamayı değiştir eğer düzelmesse öyle ver zeytinyağını ben mamayı değiştirene kadar zeytinyağ verdim ama fayda etmedi mama değişince normale döndük 😊