Balbeby Haydi kizlar herkes kendi hobilerini atsın bakalım fikir edinelim benim şu anlık bir hobim olmadığı için fikir arıyorum😅😅
findiginannesi_ Balbeby Şimdilik bunlara merak sardım ama olcak gibi bildiğim bi iş zaten geriye ipleri almak kaldı onlar da oldu mu tamamdır
bebitonunannesi_ Balbeby şu sıralar hobim iki gün sonraki ehliyet yazıli sınava çalışmak,ondan sonra kendime bı hobi edinmeliyim
Mikoiledikonunannesi findiginannesi_ bunlari dün gelin evinde gördüm kahve ve çayların yanına koymuşlar çok hoşuma gitti
findiginannesi_ Mikoiledikonunannesi Evet ya çok hoş duruyorlar iplerini bi alayım şablon da çıkarttım mı çok güzel olacaklar
Tatlican Dgghgddgg Sohbet basliklari varya solda yukarda 3cizgi var ona bas resim yukle yaziyor yukle kopyala sonrada posta gelip yapıştır
kolonyalimendil Barbekusos sayfam var ama artık kişisel olarak devam ediyorum takipçilerimi kaybetmemek için 😅 çünkü öremiyorum ama inşallah tekrar başlayacam oğlum az daha düzene girsin 13 aylık oldu
CizerBirAnne Bu da benim hobim. Gerçi artık iş olarak da yapıyorum ama olsun yine de hobim 😃 Ne alaka dememeniz için açıklayayım, resmi ben yaptım kullanıcı adımdan da anlaşılacağı üzere 😃
BElisAsil Motifli yelek süveter yapıyolar bende onlardan yapmak istiyorum ama henüz başlayabilmiş değilim bunlardan yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
BElisAsil kolonyalimendil biliyorum bir ara tunus işi patikler meşhur du baya bi yapmıştım şiş le örgü yapamam ama tığ daha kolay geliyo