Okayss Kızım 4. Ayına girmeden dönmeye başlamıştı yüz üstünden sırt üstğbe hatta tummy time koyduğum an dönü veriyodu ama artık yapmıyor kafasını yere koyuyor yatıyor öylece unuttu mu ne oldu anlamadım bu durumu ysşsysn var mı korktu mu acaba dönmekten 🥹
Hafsaa1 Okayss bizimki de 2 ay 14 günlükken dönüyordu bir kez değil bu arada 3.5-4. Ayına girdiğinde bıraktı şuan 5 aylık kendi etrafında sürünüyor emeklemeye çalışıyor yer değiştiriyor sürünürsek bir akrabamız şey demişti yeni şeyler öğrendiğinde diğerini yapmıyorlar diye doğruymuş 😂 bu arada sırt üstü dönmüyor hala 😂😂yani nazar değdirmeyin bakın buraya yazdıktan sonra dönemeyecek başladı djdkksksks
Okayss Mervvve teşekkür ederim canım. İnşallah zaten döndüğünde gözlerşni pörtletiyordu korktuğunu fark etmiştim ama bir kaç kere üst üste yapınca heralde korkmadı dedim ama daha yapmadı sonra 😁
Okayss Hafsaa1 yaa olabilir çünkü kafssını koyup yatmayı yeni öğrendi tummy timeda belkşde ondan dönmüyor 😁 Aman Allah nazarlardan saklasın evlatlarımızıııı