Kdm ibrhmsmyrefnn bol bol sarımsak yiyin . Bebeğinizin sırtına da hafif vicks sürüp bez koyun ayak altlarına da vicks sürüp çorap giydirin iyi gelir bebişe
Hilalavccc ibrhmsmyrefnn Yeni mi başladı ve balgamlı mı öksürüyor acaba. Benim bebeğimde 3 aylık balgamlı öksürüyor burnu tıkanıyor sürekli burnunu temizliyorum hava veriyorum nebülizatörle balgamını atsın dige
ecosummm ibrhmsmyrefnn günde en az 2 defa çiğ sarımsak yutun bol bol emzirin hemen toparlar inşallah onun istemesini beklemeyin sürekli gerekirse saat başı emzirin geçmiş olsun
blgeblk Kdm Bebek için viks var mı acaba yoksa tek tip ürün mü benim bebegimdr aynı şekilde öksürük burun nasıl rahatlatsam bilemiyorum
ibrhmsmyrefnn Hilalavccc aynen dün bugün ara ara burnu tıkalı biraz onu açcam da öksürüğü nasıl geçecek
ecosummm Bir de burnunu açmaya özen gösterin 2,5 ml şırınga ile gerekirse gümde ⅞ defa burun yıkayın burun tıkalı oldukça nefes alamaz nefes alamadıkça geniz akar öksürür
mnldru Benim bebeğimde 3 aylık ibrhmsmyrefnn benim bebeğimde 3 aylık geçmeyen öksürük ve burun tıkanıklığı ile gittik meğer RSV virüsü kapmış çocugum 3-4 günlük tedavi ile düzeldi şükür geçmezse hastaneye gidin doktorunuz bi kontrol etsin