camra Merhabalar bir şey sorucaktim nebulizator her evde olmalı mı bazı doktorlar gerek yok diyor bazıları gerekli diyor sizce gerekli mi sağlık açısından zararli mi
cocomelon33 camra buhar vermeniz gerektiğinde nasıl yapıyorsunuz? Biz de var bence olmalı da sadece gerektiğinde doktor buhar verdiğinde kullanıyoruz zaten.
teachermom07 camra özellikle geceleri burnu tıkandığında o uyurken nefesini açabiliyorum. Ya da öksürük zamanları da yine kurtarıcımız oluyor rahatlatıyor . Grip olduğumda bende kullanıyorum Şuana kadar çok işimi gördü iyiki almışım dediğim ürünlerden
admin77 Biz kompresör buhar makinesi nebulizator aldık.Icine serum fizyolojik koyup15dk tutuyorum sonrada aspiratör ile çekiyorum çok rahatlatıyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Buhar Cigerlere kadar ulaşabiliyor ayni zamanda.
Minnakordek Çocuklu evde kesinlikle olmalı gerekli olduğunda gidip konu komşudan alanladan olmayın lütfen bı tane alın illaki lazım oluyor bebek tek değil size de lazım olur
teachermom07 Canmete evet aynen burnu tıkalıysa serum koyuyorum . Doktor ventolin yazmıştı bi ara öksürük için onu da yine vermiştik bu cihazla
blgeblk Uyurken nasıl veriyorsunuz Dr sürekli nebülle ilaç verirken dik şekilde durması gerekir bebeğin diyor. Sanırım gece uyurken gözler kapalı etkilenmeyeceği için bende hep uyanıkken yapmaya çalışıyorum hastalık dönemi
teachermom07 blgeblk cihazı dik şekilde tutarak veriyorum zaten buhar çıkışı çok güçlü burnuna ulaşıyor . El kadar birşey ama işlevi harika
blgeblk teachermom07 Bende ventolin serumla inceltip veriyorum Dr bebek dik şekilde olsun deyince orda kafam karıştı dik tutucam diye işkence çekiyorum zorla veriyorum durmak istemiyor uyurken versem diye sormak aklıma gelmedi yani yatar pozisyonda olsa sıkıntı mı yaratır acaba
111 camra cano ben erdekte yasiyorum nem orani yuksek ama yinede hastalik donemi oksuruk burun tikanikligi oluyor uykuda acamiyorsun burnu mecbur buhar vetosun tikaninca jastalik hafifse burun tikanikligi acip iyilestigine cok denk geldim yani bence al
Glcntna camra 4aylıkken aldık öksürüğü 2 günde kesiyor ilaçta kullanmadan bizde kullanıyoruz hasta olunca ben çok memnunum doktorum aldırmıştı . Alerjik benek bide sürekli burun akıntısı ve öksürük oluyor. Çok ileç kullanmayalım diye aldırdı
teachermom07 blgeblk ventolini bilmiyorum ama serumu o uyurken buhar şeklinde veriyorum bi Sıkıntı yaşamadık şuana kadar
blgeblk teachermom07 İlk 2 gün çok fena bir öksürük vardi gözleri burnu resmen akıyordu önlem olarak Dr verdi sanırım ventolini ciğerlere inmesin diye