EsmaK Kızlar bebeğim balgamlı öksürüyor onun haricinde hali tavrı emmesi iyi 6 aylık ateşi de yok ma öksürüğü fena doktora götürmeli miyim??
Oykummmmm EsmaK EsmaK bebek viksleri var eczaneden ondan alın her gece yatmadan ayak altlarina ve gogsune ince tabaka seklinde sürün. Ayagina corap giydirin oyle uyusun ben oyle yapiyorum doktor soylemisti cok sukur daha hasta olmadi
Seydameva EsmaK götürün faranjite çevirebiliyor boğaz enfeksiyonuna dönüşebiliyor. Ihalmur içirin bol bol geçmiş olsun 🙏🏻
Portakal EsmaK neden çareyi burada arıyorsunuz ki öksürüyorsa götürün doktora ciğerlere çok hızlı iniyor o zaman daha kötü olur. Her öneri doğru olmuyor daha kötü de olabilir
Almaselif Üşütmüştür malum kış mevsimi göğsüne ve beline sıcak havlu koy yada 1 kaşık zeytinyağı içir keser öksürüğünü yine de korkuyorsan bi göster doktora
Yaprakz acile götürmelisiniz ciğerlerine inmiş olabilir enfeksiyon sizi panikletmek istemem ama bebeklerde hastalıklar çok hızlı ilerliyor. Çok geçmiş olsun.
hayriye_alp06 EsmaK canim emziriyosan bol bol cevizin ic sert zari varya onj kaynat ic gunde 3 4 kere yadda ona icir 2 3 tatli kasigi
Anita Benimde oğlum öksürüyor pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağına götürcem hemen ilaç verilsin ıstemiyorum çünkü ilaca karşıyım