aylizinannesiii Kızlar kızım kaç gündür ateşi dusmuyordu kanında enfeksiyon ve zatürre baslangici dedi doktor ne yapabilirim bitkisel ne verebilirim yardım edin bana şok oldum
prensveprensess_ aylizinannesiii bebeğiniz 1 yaşından büyükse sarımsak bal limon karışımı 1 çay kaşığı verebilirsiniz
aylizinannesiii prensveprensess_ yemiyor ki kusuyor ne yese hiç yemek yemediği için dört saat gözlem altında kaldı bugün
Busrgok 8 aylıkken zatureden 13 gün hastanede yattı çok korkuyorum tekrarlar die smdi yinenhasta kaninda enfeksiyon çıktı iğne verdi doktor
aylizinannesiii Busrgok ateşlendi mi benim kızımda ateşlendi düşmek bilmedi salı günüde uçağa binicem Saliya kadar n’olacak bilmiylrum 😞😞😞
Busrgok aylizinannesiii ateş dusmuyo malesef hastanede yattgimizdada 4 gün fln ateş dusmedi tekrarladı sürekli şuanda ateşli oğlum sbah olsada iğnesini yaptrsam die bejliyorim
prensveprensess_ aylizinannesiii rabbim tez zamanda şifa versin ardından hemen su deneseniz çünkü biz 3 defa zatüredeb hastanede yattık hatta yoğun bakıma bile alınacaktır o derece birinin tavsiyesi üzerine bunu kullanmaya başladım çok faydasını gördüm sarımsak her derde deva