balkc Aptamil kulandım gazdan perişan olduk Aptamil comformil kulandım ilk başta güzeldi ama kabızlık gaz olayı devam etti böyle sindirimi kolay gaz yapmayan kabız yapmayan mama önerir misiniz
byznur balkc aptamil prosyneo hem probiyotik hem prebiyotik var içerisinde tuvaletini yapamıyordu kızım lavman yaptırıyorduk hastanede bu mamaya geçince öyle bir problemimiz kalmadı çok şükür
kucuktirtil balkc aptamilden bebelaca geçtim be bebeğim rahat etti. Gaz kabızlık hiç yaşamadım. İçtikten sonra bile sırtına azıcık pıt pıt yapıyorum direk kendisi çıkarıyor.
fadikada balkc sma yı deneyin. Gerçi bebekten bebeğe değişiyor bence kimi bebeğe iyi gelirken kimine gelmiyor. Deneme yanılma yöntemi maalesef
kuzey225_ byznur o alerji maması yanlız süt alerjisi olan bebekler için biz kullandık normal bebekler kullanabiliyormu bilmiyorm
Nur-95 balkc Aptamil proseyno öneririm. Benim bebeğim de uykusunda gazdan dolayı sürekli ıkınıyordu proseyno kullanınca geçti çok şükür
kuzey225_ byznur ayy çok pardon yaa progomin as alrji maması girdim Google dan baktim Allah Allah dedim 😕