byznur Herkese hayırlı geceler kızlar kızım aptamil prosyneo 1 kullanıyor sütüm bazı sıkıntılardan dolayı hiç gelmedi eczanelerde fiyatı 380 tl kullanmayan elinde kalan varsa bana yardımcı olabilir mi ücreti karşılığında
Asel3504 byznur e bebek veya civilimden baktınız mı genelde ezcaneden daha uyguna oluyor bende sma comfort kullanıyorum e bebekten alıyorum ezcaneye sordum epey fiyat farkı var
byznur Asel3504 evet var ama 2 gün gidiyor bize yinede yetmiyor ay sonuna kadar maddi sıkıntı yaşıyoruz
kskkn Ben hipp kullanıyorum internetten veriyorum siparişi ilk eczanene 310 ₺ almıştım dün ise internetten 236₺ aldım baya fark oluyo internetten indirimde takip edip stok yapabilirsiniz
kimbumadam byznur Yanlış anlamazsanız bebeğiniz kaç aylık ne kadar veriyorsunuz bize 1 haftadan fazla yetiyorda
byznur kimbumadam neden yanlış anlayayım estağfirullah kızım biraz zayıf kalmıştı cnm sadece mama içiyor doktora 130 cc 4 bucuk ölçek dedi 2 bucuk saatte bir içiyor
byznur Ev sahibimiz maalesef oğlumu evlendireceğim bahanesi ile evden çıkartıyor biraz zorlanıyoruz o vesile ile yazdım teşekkür ederim ilginiz için