asyaa0809 kizlar bebegim 3,5 aylik neredeyse 1 aydir hic emmiyo sadece mamayla besleniyo bundan once gayet guzel emiyodu bi anda istememeye basladi sebebi ne olabilir? tekrar emmeye baslar mi ? nolur acaba bi bilgisi olan va rmi?
birminnakannesi06 asyaa0809 biberona alıştıysa meme reddi olabilir pozisyon değiştirerek emzirmeye çalıştınız mı yada geceleri uyanıyorsa uykulu şekilde emzirmeyi denediniz mi ?
Eeco asyaa0809 atak haftalarının birinde olabilir ki büyük ihtimal 4 en sen atak döneminde bebişiniz biberona alışmasını istiyorsanır akışı az bir uç tercih edebilirsiniz çünkü genel olarak akışkan uç tercih edildiği için meme reddi yaşanabiliyor malum memeden çaba gerektiriyor
Eeco yaso36 Daha çok küçük bebişkonuz çene kaslarının gelişmesi gerekir bundan kastım bildiğiniz çekim gücü için biberonu tercih etmesi kesinlikşe kolaylıktan yaşamış biri olarak söylüyorum ben lansinoh ağır emiş seviyesi olan bir biberon tercih etmiştim bunun nedeni ucunun memeye en yakın biberon olmasıydı 3.5 ay yarı mama yarı meme şeklinde gitmiştik mecburiyetten bu biberondan sonra geçişte hiç zorluk yaşamadım ama burda önemli olan sey lütfen stres seviyenizi minimumda tutmaya çalışın çünkü sizin stresinizle bebişkoda stres oluyor sonra bir döngüye giriyorsunuz baktınız çok stres bastı doğru ılık bir duş sinirler yatışsın :) çünkü ben bu stress döngüsüne çok düşmüştüm