Esraadass Elimde eski tip molfix var 2 paket 100lü bir paket açılıp 80 adet var almak isteyen olur mu
Eskiz25 Esraadass yapmayın ya burada ki pahalıya satma merakı nedir anlamıyorum internette sürekli indirimde zaten sizin verdiğiniz fiyata göre adeti 2 buçuk tl internette çok daha uyguna geliyor madem elinizde kalmış hem sizin işinize yarasın hem başkasının
Esraadass Eskiz25 e bebekte bile 279 tl hanımefendi aldığım fiyat belli bende bez alıcam tekrardan param yok param olaa hayrına verirse zaten sizde milleti keklik sanıyorsunuz herhalde ya eski tip molfixte artık yok gidşn indirim kovalayn o zaman
Eskiz25 Esraadass ne yapacağımı size soracak değilim internetten haberiniz yok herhalde sürekli indirim yapılıyor zaten kimse de hayrınıza verin demiyor mantıklı bişey söyledik anlayana
Esraadass Eskiz25 siz söyleyin hadi fiyatı kaç olsun size diyorum ki durumum olmadığı için uygun söyleyemiyorum 795 tl gitti küçük olacağını bilsem almazdım zaten tekrardan bez alcam yine o kadar gidecek
mustafam1207_ Esraadass tamam siz bilirsiniz ama kargolar eskisi kadar değil küçük bişeye deli para istiyor bu arada nerede oturuyorsunuz