Durununannesi27 Merhaba anneler kaç aylıkta ek gıdaya başladınız bazı anneler 4 4 buçuk aylıkta başladık diyorlar bazıları asla 6 aydan önce hiç bişey vermediyorlar çok kafam karışık yardım edin lütfen
Tuba Durununannesi27 almanyada doktorlar sadece mama ile beslenen çocukların 4 ay itibaren tadımlıklara başlayabildiklerini söylüyorlar. Sadece anne sütü alan bebek ise 6 aylıkken başlar. Benim oğlum sade anne sütü alıyordu ve 5 aylıkken tadımlıklara başlamıştım ben😊
Uzunkirpik1728 Durununannesi27 şuan 5 aylık oldu kızım anne sütü alıyor.. hayatı boyunca ek gıdalardan yiyecek acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum 1 ay sonra tadımlıklara başlayacağız inşaAllah ama siz doktorunuza danışın o daha iyi bilir...🍀
Eminegokhan Durununannesi27 benm bebeğim emmiyodu 2 buçuk ay emdi sadece mama ile besleniyor 5. Ayda dpktorumuz gecelim ek gıdaya emmedigi icin meme reddi yapmaz ddi kilo alımı da ayda 350 gramdı mecbur başladık 5.ayda
Durununannesi27 AtaTrkmn doktorumla da konuşucam bu konuyu hem anne sütü alıyor hem mama bebeğim 4 aylık küçük diye düşünüyorum ama dediğim gibi kafam karışık birazcık 😊
Yazilimcianne Durununannesi27 en güzel cevabı doktorumuz verecektir, bebeğe göre değişiklik gösteren bir durum 🤗
Durununannesi27 Yazilimcianne kesinlikle katılıyorum kilo alımına göre de değerlendiriyor doktorlar ama sormak istedim bakalım