gulsum61 Kızlar kızım 25 günlük 2 gündür çok zor kakasını yapıyor kendi sütüm yetersiz geldiği için günde 1 defa geceleri mama veriyordum kabız olduğu için çok huysuzuzkabızlığı için ne yapabilirim yardımcı olun
Mina0609 gulsum61 kulak çubugunu zeytinyagına batırıp poposunu uyarabilirsin yada çay kaşıgının ucuyla zeytinyagı verebilirsin ben öyle yapıyorum :)
Annesininprensesi Mina0609 bende öyle yapıyorum ama alışırsa sürekli yapmak gerekir diyorlar o yüzden çekiniyorum ya yine 3 gün oldu yapmadı
Mina0609 Annesininprensesi hiç duymadım bebegim 2 aylık kabız olmadıgı sürece kendisi yağıyo yoksa cok rahatsız ve huzursuz oluyo alışkanlık yapcanı sanmıyorum canım
gulsum61 Annesininprensesi her gün 5 defa kakasını yapardı 2 gündür ıkınırken kıpkırmızı oluyor 2 defa o da çok az yapıyor
Annesininprensesi Mina0609 benim kızım hep kabız ya düzelir diye bekliyorum ama huyu mu böyle bilmiyorum zaten sürekli de ağlıyor 😐 burda okudum alışkanlık yapar yazmışlardı
Mina0609 gulsum61 mama içtigi için su verilmesi lazım he mamayada su koyuyoruz ama her ne kadar koysakta mama tatlı oldugu için içini yakar içmesi gerekli ben dogdugundan beri veriyorum :)