[silindi] 4 aylık bebeğim meme reddi yaşıyor . Sadece uyku arasında gece emiyor . Gündüz hcbisekilde emmiyor . Memeyi ahzna değince deliryor
sevimlicadi [silindi] bendede 3 aylıkken başladı ama benim bebeğim gece gündüz almıyordu gittikçe kilo verdi mamayida reddetti mecburen 5 aya kadar bekledik ek gıdaya başladık şuan 5 ay 2 günlük 1 haftadır çok şükür kilo almaya basladi
[silindi] Gunesnil_23 evet aventin biberonunu kullaniyorum . Emmiyor aç kalacak die mama veriyorum mecbur
Gunesnil_23 [silindi] Daha çok memeyi tutmaz kaşık biberonlar var onları deneyin ayakta gezerek emzirin yada yatak kenarında zıplayarak benimki öyle emdi belki işe yarar
[silindi] Gunesnil_23 ayaktada denedim zipliyorumda yok yok emmiyor ağzına değince deliriyor . Alsadece uyurken aliyor
Gunesnil_23 [silindi] O zaman yapacak bir şey yok uyurken verin mamayı dediğim şekilde deneyin belki İse yarar yada sütünüzü sağın öyle verin
ucmelekannsi [silindi] değişik emzirme yöntemleri deneyebilirsiniz okuduğum kadarıyla denemissiniz galiba gündüz uyurken uyku arasında verdiğiniz Zaman da mi almıyor
sevimlicadi [silindi] 2 ay boyu hiç düzelmedi şuan ek gıda veriyorum onla biraz hevese getirip çok az emiyor inşallah daha çok emmeye baslar