boranenis Bebğim dört aylık ve ayakta emzirmekten başka çarem kalmadı hep ayaktayız evi tavaf ediyoruz eskiden uykuda alırdı oturarak artık o da yok kendini atıyor krizler geciriyor
melegininannesi38 boranenis yook ya çok saçma sapan bisey aldı benmksi uykuda aliyo ama uyutmak mesele bazen uyumuyo
Momgktug Canım bu aylrda bende de oldu. Çok üzüldüm emmeyecek beni diye pes etmedim. Çok şükür şu an 6 aylığız emiyo. Dilini kontrol et pamukçuk falan varsa reddeder. İlacı var karbonatlı su da yapabilirsin eğer pamukçuk varsa üzme kendini inşallah geçer
melegininannesi38 Momgktug yok ya pamukcuk felan benimkisi de 6 aylik olacak bende sabır ediyorum pes etmiyorum da çok zorlanıyorum uykuda aliyo bi tek uyumadignda otomatik aç kaliyo
tkcipek melegininannesi38 Benimkide 4 aylık oldu sadece uykuda alıyor ne yapacağız böyle çok yoruldum ne zaman geçecek bu 😞😢
melegininannesi38 tkcipek bende aynı şekilde bacım benimkide öyle sadece uykuda aliyo çok zor oluyo uykusunun da alamiyo
sngzr Çocuğu rahatsız etmeyecek miktarda çok az meyve ya da pekmez değirmeyi deneseniz göğsünüze? Faydası olur mu acaba? Çünkü tadım sürecine çok uzak değilsiniz.