Rumeysaaa Kızlar bebeğin makarna,mantı,kızartma seviyor sadece sizin bebisler nasıl yemek ayırımı yapıyorlar mı ? Şaştım kaldım 14 aylık olmaz uzereyiz
Meryemdeveci Rumeysaaa sizin yine iyiymiş benim oglum çok iştahsız yada yemek seçiyor kısa ve öz zar zor gündüz bir corpa içinde biliyorum birde pilav ve yoğurt o kadar
Yenievliiiiii Hepte karbonhidrat agırlıklı seviyormuş 🤣 bari yanında yogurtla yedirmeye çalışın. Bizim on bucuk aylık. Seçmiyor çok şükür sade yogurdu pek yemez onu da yemeklerin yanında veriyorum. Çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz
Rumeysaaa Yenievliiiiii ahh maalesef yoğurtta sevmiyoruz sevsek katıp vereceğim yoksa. İlk başta severdik sonradan bıraktık 🤷 bu ek gıda işi çok yordu beni çok yıprattı 😔Tuba
Tuba Rumeysaaa evet çok haklısın biraz zor ama zamanla sever yer diye düşünüyorum. Sabah kahvaltıda sebze ağırlıklı yapıyorum ki vitaminini alsın. Öğlende meyve veriyorum zaten. Bazen çorbasına falan makarna koyuyorum yesin diye😅
Rumeysaaa Tuba inşallah dediğiniz gibi olur yanu memeden kesince düzelir diye umut ediyorum bende 🤲 İyi yapiyosunuz sizin ek gıda ile araniz iyi anladigim kadarıyla?
Tuba Rumeysaaa Ek gıdayı şimdilik yiyor ama bazı günler yememek için direndiği de oluyor elimden kaşığı fırlatıyor 😟 bi akşam uyumadan emiyor bide gece kalktığında bakalım zaman ne gösterecek