Umay-gmz Arkadaşa gittim tahinli humus sanarak fava yedim bakladan yapılıyor 2,5 aylık bebişime sorun olur mu, bakşa yenmiyor diye biliyorum(iki yemek kaşığı kadar yedim )
bananeabiya Umay-gmz herkeste sorun yaratacak diye bir durum yokmuş bakla yemeği falan yiyip sıkıntı yaşamayanlar var. Siz durumu gözlemleyin bi sorun olursa hemen doktora gidersiniz 💐 zaten bakla alerjisi nadir bi durum
Umay-gmz bananeabiya kızım gazı var bakladan mı diyip gazla upraşırken ateşinin olduğunu farkettim bi gün öncede babasında cocit çıktı, acile gittik fitil verdiler düştü ateşi ama mıhtemelen covit😞burnunu omzuma sürtügor sürekli, huysuzlanıypr
bananeabiya Umay-gmz yaa geçmiş olsun 💐💐 elinizden geldikçe emzirin. Bu ara o kadar çok salgın hastalık var ki 🥺 bi an önce atlatır inşallah minik ❤️
Umay-gmz bananeabiya inş hemen geçsin bitsin, uyudu şimdi 3 saate mi uyandırsam, yoksa uyuduğu kadar uyusun mı emzirmek için
bananeabiya Umay-gmz 2.5 aylıkken ben uyandırmıyordum bana hemşireler uyandır 3 saatte diyordu ama belli bi aydan sonra uyandırmak doğru gelmiyordu bana ki zaten benim oğlum kendi uyanıyordu acıkınca. Kilo alımı iyiyse duruma göre bakın bence. Osman gönülal’ın videosu da vardı tam hatırlamıyorum ama kaçıncı aydan sonra ne kadar saatte emzirilmeli diye ona bakabilirsiniz 💐
Umay-gmz bananeabiya normalde bende artık uyandırmıyorum 2-3 saate kendi uyanıyor da şimdi hastaylen nasıl yapsam desim uyanıyor yine kendi
bananeabiya Umay-gmz kendi uyanırsa boşver canım kendi uyanınca emsin sonuçta uykuya da ihtiyacı var. Uykuyu sürekli bölmek bana doğru gelmiyor hiç 🤷🏼♀️