Beyninizikullanmakucretsizdir berikomoms bunu yazmaya gelmiştim fikir hırsızı, seni şikayet edicimmmm 🤪🤪
Beyninizikullanmakucretsizdir berikomoms nabalım biliyonn mu post sahibinin evine gidip bizde yiyelim 🤤🤤
berikomoms Beyninizikullanmakucretsizdir aşırı mantıklı ya kocamda yok nasılsa 😂 moralim bozuk kendine iPhone 15 pro Max almaya gitti 😂😂
bebitonunannesi_ LavininAnnesii hayır öğlene , misafirlerim çok yabancı değil her zaman gelen kişiler ☺️
Beyninizikullanmakucretsizdir berikomoms hazırlan özel jetime binip gidelim 😆😆 bende aynısını istiyorum de ya da onun telefonunu al 🤣
LavininAnnesii bebitonunannesi_ öğlense ben bi tık da doyurucu olsun diye poğaça ya da börek tercih ederdim🌸afiyet olsun şimdiden🥰
berikomoms Beyninizikullanmakucretsizdir evet bu planlarım arasında ama dur bakalım 😂😂 hemen giyiniyorum aşkı
LavininAnnesii berikomoms güzel sıcak bir muhabbet de olursa tadından yenmez💜o değil de postu altın gününe çevirdik😃
bebitonunannesi_ berikomoms canım çekti be, işte çocuk temizlik bir de ceşit çeşit yapmak insana zor geliyor,ama bakacam yapmaya çalışacam bisiler🙂