encet Kendi sütüm de çok azdı denemediğim hiçbir şey kalmadı incir uyutmasını önerdiler yaptım ve gerçekten 30 cc kadar farketti kesinlikle deneyin derim inşallah sonuç alırsınız hemde sadece ilk kasede farketti
rumukcumm encet merhaba güzel anne, öncelikle bence kendinizi öyle üzmeyin üzerseniz azalır, kuru dutları kaynatın hem suyunu için hem dutlarını yiyin ve sağım yapın elinizle makineyle neyle olursa. Bulgur pilav yiyin,kuru meyveler ceviz kaju tüketin
encet Eslem46 8 adet kuru incir sıcak suda bir saat kadar bekletin sonrasında küp küp doğrayarak kaba alın. 2.5 su bardağı sütü oacağa alıp sadece ısıtın kaynamasın parmağınızı yakmayacak şekilde olsun bir kepçe kaba aldığınız incirlerin üzerine ekleyin blenderle çok ezmeden parçalayın sonrasında hepsini birleştirin ve kaselere paylaştırın üzerini tabakla kapatın üzerine de havlu serin 2 saat bekletin oda sıcaklığında sonrasında da dolaba koyup istediğiniz zaman yiyebilirsiniz
encet rumukcumm hepsini yaptım emzirip peşine sağıyorum ama yok olmadı yani iki ayım bu şekilde geçti
encet rumukcumm evet çünkü sağım yaptığımda çıkan miktar hayli az emzirmeden direk sağdığım zaman yani