tugbayagcii Kızlar salı günü bebeğimi sünnet etiricem 2 aylık olmasına az kaldı. Fakat doktor emla diye krem istedi hiç iğne falan demedi bunu sürülen 1 saat 1 saat 15 dk beklicez dedi uyuşturur mu yoksa üstüne iğne mi yapıyorlar çok tereddüt de kaldım devlet de olucak bu arada. Devlet de sünnet ettiren vae mı nasıl oldu
Ozgebrar19 tugbayagcii Ben devlette yaptırmadım ama o krem vurulacak olan iğne acısını hissetmemesi için uygulanıyor. Kremi sürüp üzerine strec film koyarsanız krem daha güzel etki eder. Hastaneye gittiğinizde ilk olarak o bölgenin 4 5 yerine iğne yapacaklar.
Ozgebrar19 tugbayagcii Evde kremi siz süreceksiniz hastaneye gitmeden 1 saat önce. Doktorda iğne yapacak , Bi süre daha sizi bekletip sünnet işlemine geçecek
tugbayagcii Ozgebrar19 sabah 7 6 buçuk gibi karnını doyurun 8de gelin yatış yapıcaz kremi sürüp 1 saat beklicez dedi sâdece
kukaka Ben doktora özellikle sorduk. Enka sürelim mi iğne acısını duymasın diye… sürdürmüyorlar, iğne acısıyla ağlayıp susmuyor bizimki bakalım nolcak. 3 aylık benimki de küçük diye sürdürmedi.
tugbayagcii kukaka bizden istediler kremi onu sürüp mü iğne yapıcaklar bilmiyorum mesaj attım doktora bakalm
Ozgebrar19 tugbayagcii Hmm o zaman sünnet saati tam belli değil sizin. Kremi yanınızda götürün sünnete girmeden 1 saat önce sürmenizi söylerler size. Bizim sünnet saati belli olduğu için kremi evde sürüp gittik hastaneye. Hemen iğne vurma işlemine geçti doktor
tugbayagcii kukaka sağol canm sabahtan beri kara kara düşünüyorum iptal edicektim nerdeyse sadece krem mi sürüp yapıcaklar diye
tugbayagcii Ozgebrar19 krem üzerine iğne yapıyorlar yani dimi kara kara düşünüyorum sabahtan beri iptal edicektim neredeyse ya iğne yapmazlarsa die
Ozgebrar19 tugbayagcii İğne yapmadan sünnet yapamazlar ki. Kremde iğne acısını hissetmesin diye sürülüyor
Dilararden Ben oğlumu devlete götürmüştüm 3 aylıkken, yapmayız dediler. 2 yaşına gelmeden ve genel anestezi ile yaptıklarını söylediler. Özelde yaptırdım, krem felan sürülmedi. 10 dk da bitti