0710yusuf Kızlar bebeğim 2 aylık burnu çok çabuk tıkanıyor tavsiyeleriniz neler. Serum fizyolojikle de açıyorum geçmiyor
Ertugrulnannesiii 0710yusuf serumla çok sık temizleyip ayına uygun açıcı sprey kullanın odasını sık havalandirip nemli tutmaya özen gösterin. Oğlumda da var şuan aynı problem beraberinde öksürük eşlik ediyor. Mahvoldu yavrucaklar. Geçmiş olsun size de.
17072023baloglum 0710yusuf 5 aylik oglum 3 aydir neredeyse hep tikali geceleri serum kullaniyorum aspiratör kullaniyorum ev buhari kullaniyorum faydasi yok kaliteli uyuyamiyor bu yuzdende
portakalreceli_ 0710yusuf kafayı üşüyünce burun tıkanır yenidoğanda genelde banyodan sonra iyi kurutuyor musun
0710yusuf YoncaGulce evet kullanıyorum. Ama tam burnu açılmıyor gibi ses geliyor. Şırıngayla açmaya çalışıyorum bide
0710yusuf Ertugrulnannesiii çok sağolun. Burun açıcı sprey mi kullanıyorsunuz. Nasıl temizliyorsun bebişin burnunu
0710yusuf 17072023baloglum acilede götürdüm hastanede hava taktılar 1 saat arayla rahatlamadı. Doktor burnu halen tıkalı dedi. Yatış yapmak istedi sonda vazgeçildi
17072023baloglum 0710yusuf burunda var hiriltisi bugun öksürükte basladi ve. Genislz akintisindan 2 kez. Hafif kustu uyuyamiyor hic. Pek iyi sayilmayiz bizde