direnim_ Öksürüyor 2 gündür yeni tadımlar yapıyorum onun için nasıl bi çorba veya püre yapmalıyım tarif verebilir misiniz acaba? Patates verdim dünde yeni havuç tadıma başladık
Yasemin-kckdgn direnim_ yoğurt tadımını bitirdiysenşz ve reaksiyon göstermediyle yoğurt çorbası yapabilirsiniz bizim doktorumuz pirinç unu verebilirsin demişti 1 kaşık pirinç unu ve yoğurdu çırpın güzelce 1 bardak kaynayan suya karıştırarak yavaş yavaş dökün muhallebi gibi olacaktır o ılınınca da yedirisiniz tadımlarınız bitmiş olsa çok tarif var😔
YoncaGulce direnim_ tadımsa hala balkabağı verin hem yumuşak rahat yer, bizde de öksürük oldu 3 gün önce geçmedi balgamlıya döndü doktora gittik ciğerine balgam kaçmış kustuğunda ben erken götürmediğini için pişman oldum. Biz de 4. Sebze tadımındayız
Yasemin-kckdgn direnim_ normal un hazımsızlık yapabilir daha küçük ve ek gıdaya yeni geçiyorsunuz dediğim gibi bizim çocuk doktorumuz pirinç unu verebilirsin demişti ben çorbalarına un değil pirinç unu koydum bir müddet pirinç unuyla yapabilirsin sen bilirsin canım 🙏