Mihrican_21_ Kızlarrr ek gıdaya geçtik havuç patates kabak verdim başka ne verebilirim mevsim sebzelerinden
Mihrican_21_ Azizeguney birkaç tarife baktım veriliyormuş 6 aylık bebeklere biz daha meyveye geçmedik sebzedeyiz 😊
Mihrican_21_ 2YildizAnnesi yoğurt başta sevdi şimdi sevmiyor ara verecem geri kalanları verdim karnıbahar versem mi gaz yapar mı acaba
2YildizAnnesi Mihrican_21_ pirasa hafif bir gaz yapti sanki ama karnibahari daha deneyemedim bende. Yarin vermeye niyetlendim. Yogurdu sade sevmiyorsa sebzelerle ya da meyveyle karistirip vermeyi denebilirsin
Jelibon88 Bende bal kabaği vericem ama tek başina tadi nasildir onu bilmiyorum meyve filesinede meyve koyup veriyorum hem tadini aliyor hem dişini kaşiyor
Azizeguney basak__333 ben o yazdığımda benim bebeğim 2 aylık ben bilmiyorum pek ama ek gıda olarak muz püresi veriliyorsa verin demek istemiştim
Huma_Baydaroglu1 Mihrican_21_ saglikocagina gittiginde orda hemsirenle girus bublarin listesini veriyorlar. Bagzi yiyecekler alerjen olabikiyo hemsirenden saglikli bilgi al