Merveeofs Oturma odamda biraz değişikliğe gitmek istiyorum da dekor açısından fikir verecek olan var mı? 🙂
limonkolonyasi Merveeofs oda nasıl görmeden bisey diyemem ama mesala tablo olabilir fon Perde veya değişik yastik kılıfları yapay yaprak çiçekler oluyor ya v.s v.s olabilir
Merveeofs Mikoiledikonunannesi yaa aslında büyük çaplı şeyler değil de küçük ama havayı değiştirecek bir şeyler
Merveeofs Keremikobayky evettt ama o tarz şeyler için eşyalarımı da değişmem gerek benim istediğim biraz daha küçük şeylerle odamın havasını değiştirmek
Mikoiledikonunannesi Merveeofs himm . Şimdi odanın halini gormedigim icinn pek fikir uretemiycem ama bir fon bide koltuk yastıklarının kılıflarini değiştirebilirsiniz yada bir iki süs eşyası ile renk katabilirsiniz
Merveeofs Mikoiledikonunannesi yardım edebilecek olan için özelden odayı atarım yani eğer fikir verebilirim derseniz fotoğraf gönderebilirim
153s34 Merveeofs bana da at kz merak ettm. Arada bzde degstiriyorus esimle ama dogumdan snra zor tbi artk 😂
Merveeofs pinkooo_02 limonkolonyasi Zeynepinnannesii26 Eltoşlar, görümler buralarda olabilir diye atmadım 😬 uygun olursa özelden atabilirim 😊