beyzasargn Bebeğim 45 günlük sık sık emziriyorum ama mama takviyesi de yapıyorum.2 haftadır 4 günde bir yapıyor kakasını normal mi ya ? Doktora götürmeli miyim
Marianne beyzasargn ıkınıp ağlıyor mu? Ağlamıyorsa sorun yok. Eğer keçi gibi yapıyorsa ve ıkınıyorsa kabızlık olabilir.
Miracinannesi_ beyzasargn huzursuzluğu yoksa anne sütüyle 10 güne kadar yapmaması normal benimkide öyle 4-5 günde bir yaptığı oluyordu
nurannnn beyzasargn beyzasargn canım sadece meme ise çok normal ama mama alıyorsa dikkat etmelisin bir sağlık ocağına gidip danış fitil yapabilirler belki
Dilandilek beyzasargn benim oğlum o aylarda 3 günde bir yapıyordu doktoru 1 haftaya kadar normal demişti sonra 4. Ayında falan her gün yapmaya başladı bazen günde iki üç defa bile oluyor
durukusmom Normal. Yenidoğan bebekler sadece anne sütüyle besleniyorsa 10 gün ypmaması normal, mamayla besleniyorsa 5 güne kadar normal. Sizinki 4 günde bir kabız olmadan yapıyorsa problem yoktur merak etmeyin
Miracinannesi_ Miracinannesi_ aynıyız canım bende hem emzirip hem mama veriyordum 3-4 günde bir yapiyordu kakasını sorun olmadi ama ek gıdaya geçince yine bu süreyi bulunca sıkıntı oluyor belli ediyorlar zaten ağlayarak yapiyordu kakasını ara ara ilaç kullanıyorum
oznur28 beyzasargn normal bence. O aylarda biraz daha düzene giriyor . Benim oğlum da ilk başlarda her gün yaptı iki kez felan . Sizin bebeğiniz kadarken azaldı baya. Şimdi 4 bu uk aylık. 3 ya da 4 günde bir yapıyor . Ben de emziriyordum . Günde iki kez mama veriyorum. Hem meme hem mma takviyeli gidiyoruz
beyzasargn oznur28 peki 45 günlüklen falan günde ne kadar mama veriyordunuz ben sabah öğlr akşam şeklinde veriyorum
oznur28 beyzasargn ben ilk doğduğunda bir bucuk aylık olana kadar verdim . Günde iki kez 30 cc ver demişti doktor . Sonra bıraktık. Simdi 4 buçuk aylık. Yaklaşık 1 aydır tekrar başladık mamaya . Şuan günde iki defa 150 cc veriyorum.