Melinda101019 Kızlar çıldırıcam 2 ay 5 günlük bebeğim var 8 de uyandı 1 saat uyudu koca gün ne bel kaldı ne ayak ne dil ne kol Allah için birşey önerin kakası 👍🏻 karnı tok 👍🏻 gaz 👍🏻 su içirdim 👍🏻 Vitamin 👍🏻 çöküyorum uykusuzluktan uyuyor 5 dakika uyanıyor
mrvt01 Melinda101019 Aynısı benim 2 ay 5 günlük. Uyumuyor. Ayakta sallayınca uyuyor yerine yatırınca uyanıyor. Gece de 5 saat falan uyuyor. Göz altlarım çöktü resmen 🤦🏼♀️
Azizeguney Melinda101019 yalancı memeye alıştırmaya çalışın ve yanına kolik bebek müziği açın bide birazcık sallarsanız olur bu iş bence
Melinda101019 -eagles-mom yapmadığım masaj kalmadı aldım yasini bolca okudum şuan 20 dakika oldu uyuyor inşallah uyanmaz hemen çocuğumun gözleri küçüldü
Melinda101019 -eagles-mom Su içiriyorum bebeğime 2-3 kaşık kaynamış iyi su ılındırıyorum emmekten dili beyaz oluyor aft diyorlar memeyi tutamıyorum o sebepten
Azizeguney Melinda101019 memeye alıştırmadığımız için pişman olcaz ilerde bende zorluyorum meme tutsun diye yok anam varsa yoksa benim memem yalancı meme tutmuyo
Deletedmom94 Melinda101019 bende sağlıklı bulmuyordum ama iki aydan sonra pes ettim, doktorda tavsiye etmişti bende alıştırdım şimdi diyorum ki ilk iki ay ben nasıl dayanmışım. Yinede sizin tercihiniz ama bebeğiniz daha huzurlu olacak emin olun buna
Melinda101019 Azizeguney aynen öyle aslında daha iyi hem diş yapısından damağından hemde ne bileyim ya slikon emiyor hoş değil
Melinda101019 Ozanesma havalar çok fena cidden küçük olduğu içinde tam huzursuzluk yapıyor benim kızım sokağa çıkınca uyuyanlardan değil keşke 🤷🏼♀️