Eliflina05 Kizlar iki gun once spral taktirdim hala kanama gelio normalmi birde cok fazla bel agirisi kasiklarimda agrilar oldu cok siddetli boyle olmasi normalmi acaba
Mine01 Eliflina05 büyük ihtimal regl içen taktırmışsın normale dönecek ilk 2 gün kasıkta ağrı oluyor ama geçiyor
brsnur Eliflina05 regl iken taktırdıysan kanaman normal ben adetimin 2.günü taktırdım 15güne yakın kanamam oldu ağrımda çok oldu onun için ilaçlar verdi spazm ağrısı ve adet ağrısı için çok iyi geldi
Alya-Sena Eliflina05 kanama agri normal. Ben hic agri yasamadim ama demekki szin bunye zayif biraz sancili geciriyorsunuz bu sureci
Eliflina05 Mine01 insallah gecer evet regl icin tkatrdim cok kanamam oluo cunki adetimde 3 gun oldu bugun hala kanama gelio kasiklarda agri var bel agrisi cok siddetli bunyemden dolayimi acaba
Muzreis Kanama normal bende taktirali 2 gün oldu ara ara az az geliyor ama ağrım yok bı takilinca bir kaç saat hafif bel kasik ağrısı oldu ama geçti sizin bünye daha zayıf belki ondan uzun sürmüş olabilir zaten 1 hafta sonra kontrolü var bakar doktor