annaco Eşimle bir süredir konuşuyoruz İzmir’de hem sakin hemde imkanlara çok uzak olmayan( hastane, okul) nerede yaşanır? 1,5 yaşında oğlumuz var. Sonradan göç etmiş kimler var?
birprensesanesi annaco izmir çok güzel bir şehir imkanlarda maddi durumunuz iyise zorlanmazsınız inşallah doğma büyme izmirliyim ama evlendikten sonra malesef doğuya taşındık ama izmir güzel zorlanmazsınız inşallah
ByAslan annaco Seferihisar ablamlar 10 seneden fazla oturuyorlar eskiye göre kalabalıklaştı ama yine de şehirden sakin diyor ve gerçektende çok güzel
Bebeko19 annaco asker eşiyim Mardin’den izmire geldik ve bende daha önceden bir çok farklı şehirde yaşadım ama çocukla kesinlikle İzmir’de yapamıyorum hiç sevmedim 👎 imkanım olsa sakin ve küçük bir şehre taşınırım
annaco birprensesanesi Çalışacağız mecbur ama daha huzurlu bir yer arayışındayız. İstekler bitmiyor ama biraz hayatımızı sadeleştirmek istiyoruz. Daha sakin şehirden uzak . Neresi olabilir arayış içindeyiz.
Keremikobayky Öncelikle nereden izmire geleceğiniz ve neresini hedeflediğiniz önemli. Çünkü izmirin merkezi bölgeleri hem pahalılık hem kalabalık açısından istanbuldan farksız
annaco Keremikobayky Bursa’dan gelmek istiyoruz. Ev araştırıyoruz. Çok şehire yakin bir yer olsun istemiyoruz aslında. Ama neresi olabilir bilmiyorum.
sonbezbukucu annaco Ben izmirliyim. bizimde hayalimiz eski Foça’ya taşınmak. sizin tasvirlerinize en uygun iki yeri söyledim