ayazeynepp Bebeğim 6 aylık oldu emziğe alışır mı her güm deniyorum ama öğürüyor yada konuşmaya başlıyoruz ağzındayken benim kurtarıcım olacak emse ama bu saatten sonra alışır mı yada nasıl alışır
ayazeynepp Dolores çünkü beni yalancı meme olarak görüyor artık emerek uyumak istiyor bir kere 45 dk emzirdiğimi biliyorum uyusun diye
Dolores ayazeynepp emzik çözüm değil. Bırakın sizi emsin uyusun. En fazla 1 sene daha öyle sürer. Sonra keseceksiniz zaten. Emzik bakteriden başka bişey değil. Damak yapısına da zararlı. Dişlerine de.
sevimliidostlarr ayazeynepp canım senı yalancı meme olarak görüyomuşş ondan emmesini istiyosun sanırım ama Sana sunu dıyımmm Benımkı emzık emıyo ama hala beni bırakmıyo bıdaha düşün 😔 en azından dişleri bozuk olmaz
17072023baloglum ayazeynepp bosa uhrasmayin bence akli ermiyorken almayan brbek simdi hic almaz benim oglumda ,5 aylik almadi suan agzina veriyorum eline aliyor fislerini kasiyor 😂
mom_of_two ayazeynepp sanirim ilk zamanlar aliştirmak gerek benim kızımda emmemişti emzik emmesini isterdim çünkü benide emzik yerine kullandi ama 1 yasindan sonra emzirmeyi bıraktırdım herşey geçici