semanurmihra Bebeğim 1 aylık balgamlı şekilde öksürüyor ne yapabilirim doğal yollarla nasıl geçirebilirim ?
Ecem__ semanurmihra gecmis olsun canim bu ne herkeste balgamli oksuruk ya salgin var ilaclari varsa duzenli kullan ilerlemesin kucuk oldugu icin birsey yapilmaz .gecmis olsun
civcivoz semanurmihra doğal şeyler tehlikeli olabilir bebek çok küçük direkt çocuk doktoruna gidin şuan büyük salgın var cigerlerine cok cabuk iner zatureye çevirir aman ihmale gelmez
Thebaby5 semanurmihra 1 aylık bebekte öksürük sıkıntı geçen bi doktorun paylaşımında görmüştüm hiç vakit kaybetmeden mutlaka doktora gidin.
Cananne12 Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Burnunu temizleyin bol bol emzirin fakat fazla ağırlaşmadan bir çocuk doktoruna götürün lütfen
semanurmihra Hastaneye götürmeye korkuyorum en son ateşlendiğinde götürdüm kan alırken damarı patlatmislar mosmor oldu çocuğum eli 2 gün inledi kendine gelemedi
Eailesi4 semanurmihra yeni doğan da hastalıktan doktorlar bile korkar müsade vermezslnlz ama ben götürmenizi tavsiye ederim ilerleyebilir daha çok küçük
isufumveben semanurmihra henüz daha yenidoğan olduğu için hasta olmaları çok riskli hastalık ilerlemeden doktora götürün