Gamzeeyigun Okyanus54 emzirme pozisyonuna alıp kaşıkla icirip arkasından emzirin gece ateşi çıkar ve düşmezse ben uyku arasında bu şekilde veriyorum
Synmannesi Okyanus54 ateşi kaç canım 38 be üzeri ise müdahale lazım hep aynı ateş düşürücü verme çapraz ver bir parol ver bir calpol ver kaç saat arayla veriyorsan
Okyanus54 Gamzeeyigun çocugum 3bucuk yaşında canım bı zararı olur mu diye soruyorum yoksa uyur tekrar
Gamzeeyigun Okyanus54 çok pardon 🤭🤭 çoğunlukla küçük bebislere denk geldiğim için sizinki de küçük diye düşündüm
Okyanus54 Synmannesi dolven aferin calpol var elimde aferin veriyordum calpol verdim şimdide dolven mi versem neden öyle ypmm gerektiğini bilmiyorum ama biri daha dedi de
Synmannesi Okyanus54 ver ilaç ama kaç saat önce verdin önceki ilacı canım ılık duş aldır istersen limon sık sür çorabına su içir bol bol
Synmannesi Okyanus54 böyle çapraz ilaç verdiginde daha etki ettiğini duymuştum parol da çok iyi geliyor bak çocuklara parol un şurubu
Okyanus54 Synmannesi 4saat olmasını bekliyorum vermek için bide atletle yatırıyorum ustunede ince birşey örttüm ayaklarına eşim oyle mi yaticak çocuk dedi bı ikilemde kaldım ateşi var dedim
Synmannesi Okyanus54 İnce uzun kollu ya da ince şeyler giyebilir yoğurt yedir bol bol su içirir çapraz ilaç ver hep aynı ilacı verirsen bünye alıştı için etki etmiyor canım şikayeti nedir grip felan mı tam olarak kaç yaşında
Okyanus54 Synmannesi 3yas,9aylik ateş şikayeti ile gittik bronşit dedi hava verdi gönderdi ama ateşi düşmüyor bı turlu hava veriyorum
Synmannesi Okyanus54 düzelir inşallah birkaç güne Allah’ın izniyle onu sıcak güzel çorbalar vitaminli çorbalar içerir sonra ballı süt içerir sonra multivitamin içir güzelce ilaçlar içi bol bol ol duş aldır geçer inşallah