rabiasezer Kızların Aptamil mama verdi doktorumuz bugün ayriyeten emziriyorum ama mamayı asla icmedi ictiginide kustu 4 aylık kızım gerçekten kokusu iğrenç kullanan varmı merak ettim
beyoglu67 rabiasezer başından beri mama almiyorsa kabul etmiyolar maalesef Bende 4 aylikken kizima mama vermeyi düşündüm dışarı cikmam gerekiyordu ve sut sagacak vaktim yoktu. Mama denedim aptamil mamaydi. Yenidoganken ictigi mamayı bi sure ara verdiğim için unutmuştu asla almadı mamayi
annesivekuzusuu rabiasezer Aptamil 1 numara kullanıyoruz benim bebeğim seviyor canım. Ama etraftan çok duydum gaz yapıyor diye benimki 70 gün kuvezde kaldı orda vermeye başladılar o yüzden değiştirmedim
Dygusen rabiasezer benim ikizlerimde aptamil içmedi daha sonra aptamil prosyneo geçtik çok fark var aralarında çokda iyi bir mama
rabiasezer beyoglu67 alerji olduğu için iki hafta içmesi gerektiğini söyledi doktor 30 ml ama o kadar kötü ki tadı kokusu içirsem vicdan azabı çekiyorum
arven52 Biz 2 aylığız doktor bize aptamil önerdi ve aldık ara ara sütüm yetmediğinde kullanıyoruz ama bize gaz Ve kabız yapıyor belki biberon Kaynaklıdır bilemiyorum sürekli kullanmadığımız için net bir kanıya varamadım
huzurluaycicek İçmesin zaten aptamil in icerigi iyi değil başka markaları deneyebilirsiniz sma hipp gibi
Dilruba_1 huzurluaycicek palm yağı vs çoğunda mevcut ama evolvia golden goat baby goat bunlar da içerik olarak daha iyi tabi