Ozgegemen1506 Bebeğime yogurt yapıcam kaç gündür günlük süt arayışı içindeyim bulamadım yaşadığım yerde sadece dost mavi kaplı günlük süt buldum bununla yapsam olurmu cam şişede degil ama ürün pet şişede
Gmzkyr Ozgegemen1506 oluyor hiç sıkıntı yaşamadım . Altın süt daha yaplı bulursam onunla bulamazsam mavi ile yapıyorum
Ozgegemen1506 PeekaBoo_ oda vardı aslında tarihi bugün sondu bende o sbeple onu almadım birdahakine ileri tarihli bulursam onu alırım teşekkür ederim
Ozgegemen1506 gurbetcimami bende ilk kez yapıyorum aslında aklımda başka markalar vardı ama bulamadım emin olmak için sordum teşekkür ederim canım
Ozgegemen1506 Dilararden Carrefour yokta migrosta yeni açıldı fakat iki haftadır gidiyorum ne zaman gitsem yok sürekli şu gün bugün diyolar ama yok iki haftadır bulamadım bende mecbur kaldım artık bunu aldım
Ozgegemen1506 Sevdaa34 ay şuan içim rahatlıdı bi teşekkür ederim canım inşallah bende güzel tutturabilirim
Ozgegemen1506 Gmzkyr altın sütte vardı bugün tarihi sondu o sebeple onu almadım birdahakine onla denerim teşekkür ederim
Dilararden Ozgegemen1506 anladım 💗 tutar mutlaka onunla da güzel olur bulabilirseniz içim ya da sek alırsınız daha sonra 💗💗
Ozgegemen1506 Dilararden benimde aklımda bu iki marka vardı 😁 inşallah bulabilirsem birdahakine onlarla yaparım teşekkür ederim😘
Ozgegemen1506 gurbetcimami pastörize arayışına girdim ben direk de dogrudur onlardan da olur illaki teşekkürler tekrardan
Ozgegemen1506 Noname21 evet bimin inşallah tutturabilirim.Maalesef çevremde bulmak sıkıntı biraz pastörize süt bende ancak bunu bulabildim birdahakine onada bakarım aklımda sek ve içim vardı açıkçası ama pınarıda iyi diye duymuştum