KucukPandisko2 Kızlar 6 aylık olduk ne kullandım ne de kullanmaya meyilliyim . Ama herkes %5 alkoldan bişey olmaz diyor 😅 şeytan gibi içime giriyorlar yıl başı için ama ben çok korkuyorum çünkü zaten çok fazla alkol alan biri de değilim hamilelikten oncede Siz ne düşünüyorsunuz?! Googledede çok fazla farklı şeyler var ! Muhtemelen de içmeyeceğim ama artık çok cahil dendi bana merak ettim artık Dini karıştırmayalım lütfen
Iremylcnkya07 KucukPandisko2 özel günlerde içilebilir yani bende özel günler olur yada güzel bir ortam plur sohbet muhabbet içilir biz yılbaşında alkol ve atıştırmalık öyle masa hazırlicaz hatta bu sene bende toplanıyoruz
Dilruba_1 KucukPandisko2 içmeyeceğim ama artık çok cahil dendi bana Cahillikle ne ilgisi var belki canınız istemiyor ya da psikolojik olarak emzirdiğiniz için içmek istemiyorsunuz her sigara ya da alkol içen emzirme sürecinde de mi içmek zorunda ? Bu size yapılan baskı neden ya da siz neden bu kadar baskılardan etkileniyorsunuz bence hiç önemsemeyin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla da içmek istemiyorsunuz hiç beyninizi bulandırmayın içmeyin bence de.. evet içenler var bazı doktorlar her ne kadar ben bu durumu kabul etmesem de belli bir doza kadar bile müsade ediyormuş ama ben şahsen doğru bulmuyorum inşallah bu vesileyle de tamamen bırakırsınız 🌸
CaninannesiCemre KucukPandisko2 alkolsüz biralar var onlardan içebilirsiniz eşlik etmiş olursunuz hem de 🙏
huzurluaycicek Bence içmeyin karaciğer, böbrek iç organlari çok etkiliyor beyin hücrelerini öldürüyor doktorlar diyor bu, zaten icmediniz diye cahil diyorlarsa o çevreden uzak durun sizin iyiliğinizi istemiyorlar
Prtyrt huzurluaycicek abartmasanız mı?:) hem kadın doğum doktorum hem çocuk doktorum haftada 2 kere bi bira içebilirsin iki kadeh de şarap dedi. Hatta iç iyi gelir hiçbir sorun yok diye de belirttiler.