1symaysuf Kızlar merhaba ben emziriyorm ve doktora gittim cerezetta verdi 13 gündür adetim normal mi haptan dolayı oldu sanırım yaşayan var mı
1symaysuf BarlasMomm hiç ara kanama gibi degıl yoğun durmadan 😞😞1 ay aralıksız içtim sonra 1 hafta ara verdım hala adetim devam ediyor
BarlasMomm 1symaysuf ara verilmiyor diye hatirliyorum ben. Yogun kanamaysa bi doktora danisin birakin olmadi bende 2 ay cok sık kanama oldugu icin birakmistim
tombikdonerkankasiiskender 1symaysuf yanlış yapmışsın canım, cerezetta ara verilmeden kullanılan bir hap, 18 ay kullandım diğerleri gibi değil söylemediler mi eczacın falan, bu hapı kullanırken regl olmuyorsunuz. Ara da sadece lekelenmeler olur bir iki gün süren.
1symaysuf BarlasMomm bırakınca o kadar içtiğim de boşa gidecek degıl mi 2.ayda etkisi artıyormuş kusura bakmayın ya çok özel ama şuan ne ile korunuyorsunuz
BarlasMomm 1symaysuf doktorum bir hafta sonra etkisini gostermeye basliyor hap demisti. Esim korunuyor. Ben 1 sene ictim hapi kullandim aslinda soyle oldu ilk 1 sene hic regl olmadim. Oglum 1 yasindayken regl olmaya basladim ve o gunden sonra kanamam kesilmedi aslinda emzirdigim icin baska ilacta kullanadim. İgne, spiral ve implant tercih etmeme sebebim ise asiri alerjik bir vucudum var alerji yapar diye korktum. Suan emzirmiyorum tekrar baska bir hapa baslamak istiyrum aslinda
BarlasMomm 1symaysuf bu arada doktorumda 2-3 ay ara kanama yapar birakma demisti o zamanlar. Yani siz 2 ay icmissiniz aslinda belki vucudunuz alisir dicem ama cok kanama yapmasi da iyi degil ya
1symaysuf BarlasMomm lekelenme degıl adetin de ötesi sancı ağrı yoğun kanama 😞 hamilelik düşünmüyorum korkumdan bu hapı kullanmaya başladım o da böyle yaptı.hamile kalmaktansa hap kullanırım dedim ama pişman oldum.eşime de güvenmiyorum olsun bebek diyor dha bebeğim 1 yaşına girecek 1 hafta sonra.dogum da dahil ben bi travma yaşadım hamilelik şuan en son düşüncem şey 😕 napacam bimiyorum
Aslikumsal tombikdonerkankasiiskender ilacı bıraktıktan ne kadar sonra regl olunur. Bende bi buçuk ay kullandım çok yan etki yaptı bıraktım 2 gündr lekeenmem var ama regl olamadım
1symaysuf tombikdonerkankasiiskender bn hapı bırakmadan önce adet oldum eczaneyi aradım adetken içme dedi.adetim bitti diye tekrar başladım yeniden adet oldum 2 haftadır yoğun kanamam var
tombikdonerkankasiiskender Aslikumsal ikinci kutuyu tamamlasaydınız keşke bütün vücudun hormon dengesi etkileniyo böyle yarı da bırakılınca, bir kaç gün içinde başlar kanamanız muhtemelen