Babbyyyege 27 yaş özel hastane sezeryan doğumda bağlarlar mı ? 2. Çocuğuma hamileyim ve daha fazla çocuk istemiyorum daha önce bağlatan var mı ?
Kizlarimbenimcanimmm Babbyyyege yaşınız daha çok gencmıs başka yollara bas vurabilirsiniz bende baglattim ama 34 yasim 3 kızım var hem senin istemenle olmaz esin imzası lazım
beyoglu67 Babbyyyege kocan imza atarsa devlette bağlar. Ozel zaten baglar merak etme Ama koca imzasi şart Bende 27 yasindayim yeni dogum yaptım. Esimi ikna edebilseydim bende baglatcaktim🥲
Uykusuzanneler Babbyyyege Ben bağlattım 26 yaşında 3. çocukta. Eş rızası alındığı takdirde bağlıyorlar.
Babbyyyege Kizlarimbenimcanimmm yani bundan 5 sene sonra da fikrimin değişeceğini düşünmüyorum aynı hesaba gelmiş olacak 🫤
beyoglu67 Babbyyyege sormaaa yaaa 23 gun oldu ikinciyi doğurdum. Surekli kafamda ya yine hamile kalirsam fikri dönüp dolaşıyor 🥲🥲 Off bazen o kadar çok düşünüyorum ki kafayi yicek kivama geliyorumm
Beyzanrrrr Uykusuzanneler nasıldı o süreç Sancılı ağrılımı anlatrmsn kısaca kuzu 2 erkek bebem var bende bağlatıcam yeter de artar bunlar şükür 🙏🙏
mirac_ervaa Babbyyyege özel imza ile bağlıyor bende 25 yaşındayım doğum yapalı 4 buçuk ay oldu pişman oldum bağlatmadıgıma
Uykusuzanneler Beyzanrrrr Sezeryam sırasinda bağlıyorlar. Haricen yapmıyorlar. Sezaryan agrınızın yanında hissetmiyorsunuz bile. Ama ne olursa olsun eş orada ve imzası olacak. Valla gidin bağlatın en kafa rahatı 🤣
merve171214 Babbyyyege bende 27 yaşındayım 22 gün önce doğum yaptım devlette eş imzası ile bağlattım devlet bağlıyorsa özelde bağlar bence
Beyzanrrrr Uykusuzanneler anaaa geçti benim o zaman ..sezeryandayken aklıma da gelmedi o anın acısından ..😂